Garantia Produselor

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru expertools.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Cu garanția comercială aveți la dispoziție servicii de reparație/remediere gratuite din partea producătorului sau a vânzătorului în baza certificatului de garanție emis.


Certificate de garantie

Certificatele de garanție pot fi emise de către producător, în cazul în care acesta are o rețea de service natională sau de catre S.C EURO FLY DISTRIBUTION S.R.L.

În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Centrul autorizat de producător va prelua responsabilitatea remedierii în garanție.


Pierderea garantiei

Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei.

Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția bunurilor la adresa suport@expertools.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Nu se elibereaza duplicate pentru certificatele de garanție!


Pentru TERMENI SI CONDITII DE GARANTIE va rugam sa cititi cu atentie certificatele de garantie emise de producator care insotesc produsul dumneavoastra.

SC. EURO FLY DISTRIBUTION SRL nu raspunde pentru nerespectarea termenilor si conditiilor de garantie de catre producator.