Despre Noi

www.expertools.ro este un magazin online care oferta solutii complete, la cel mai bun raport calitate/pret, pentru achizitia de scule electrice si accesorii, unelte, utilaje, compresoare, generatoare, aparate de sudura si consumabile pentru sudura, echipamente de protectie din domenii precum: constructii, amenajari interioare, gradinarit si industrie.

La www.expertools.ro beneficiati atat de consultanta tehnica de care aveti nevoie cat si de promotii si pachete promotionale, care sa va ajute in eficientizarea investitiilor pe care trebuie sa le faceti, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de alegerea facuta.

www.expertools.ro detine un spatiu de depozitare generos care permite realizarea livrarilor, din stocul propriu, intr-un timp cat mai scurt.

www.expertools.ro va ofera produse de calitate de la producatori renumiti in domeniu precum: Bosch, Makita, Stihl, Ruko, Rems, Rothenberger, Ridgid, Pramac, Felo, Unior, Stanley. Totodata asiguram service in garantie si post garantie, cu piese de schimb originale pentru toate produsele comercializate, astfel incat puteti fi sigur ca investitia dumneavoastra este una de durata.

www.expertools.ro este solutia dumneavoastra rapida, sigura si avantajoasa!